Για το επαγγελματικό σας ταξίδι επιλέξτε ένα ζεστό σπίτι ή διαμέρισμα

Η TravelStaytion αποτελεί μιά online πλατφόρμα στην ενοικίαση ακινήτων τόσο για το κοινό που επιθυμεί να ταξιδέψει, όσο και για το κοινό που πραγματοποιεί επαγγελματικά ταξίδια και επιθυμεί να διαμείνει σε ένα διαμέρισμα και όχι σε ένα απρόσωπο δωμάτιο ενός ξενοδοχείου.

Ανακαλύψτε μία φρέσκια οπτική στον κόσμο του ταξιδιού

Έτσι, σας δίνεται η δυνατότητα να αναζητήσετε ποιοτικά και οικονομικά καταλύματα σε όλο τον κόσμο, ενώ ταυτόχρονα μπορείτε να γίνετε οικοδεσπότης και να αρχίσετε να υποδέχεστε ταξιδιώτες από όλο τον κόσμο, απολαμβάνοντας την ίδια στιγμή αύξηση των εσόδων σας. Διαλέξτε τον προορισμό σας, θέστε τα κριτήρια σας και επιλέξτε ανάμεσα σε εκατοντάδες δυνατές επιλογές.

Επιλέξτε να ζήσετε σε ένα ζεστό σπίτι και όχι σε ένα ακόμα ξενοδοχείο. Η ποιοτική διαμονή δεν θεωρείται πλέον πολυτέλεια.

Γίνετε και εσείς μέλη στην πιο φρέσκια ταξιδιωτική κοινότητα

Ο καθένας μπορεί εύκολα να κάνει εγγραφή και να ξεκινήσει το ταξίδι με το Travelstaytion καταχωρώντας τον ελεύθερο χώρο του ή ψάχνοντας τον ιδανικό χώρο διαμονής.

Η ταξιδιωτική κοινότητα του Travelstaytion μεγαλώνει καθημερινά. Νέοι οικοδεσπότες καταχωρούν τα πολύ ενδιαφέροντα ακίνητα τους, ενώ ταυτόχρονα οι ταξιδιώτες ψάχνουν ν’ανακαλύψουν τον ιδανικό χώρο για την διαμονή τους. Ένα χώρο που θα τους κάνει να νιώσουν «σαν στο σπίτι τους».

Δείτε μία καινούρια προοπτική στα ταξίδια, αλλά και στον χώρο σας. Έχετε διαθέσιμο χώρο; Θα σας ενδιέφερε να γνωρίσετε καινούργια άτομα; Ζήστε τον προορισμό σας σαν…ντόπιος!
Κλείστε διαμονή Καταχωρήστε ακίνητο

It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

No Comments

Leave a Reply

Hotel Ads

Advertisement