Κάντε online κράτηση σε φυλασσόμενο πάρκινγκ στο Ελ. Βενιζέλος

To Athens Skypark είναι το κοντινότερο στο Ελευθέριος Βενιζέλος ιδιωτικό parking, μόλις 2 λεπτά από το αεροδρόμιο.

Αναχώρηση: Κατά την άφιξή σας στο skypark, το προσωπικό θα σας υποδείξει που να παρκάρετε το αυτοκίνητό σας, το οποίο θα κλειδώσετε και θα πάρετε το κλειδί μαζί σας εφόσον επιθυμείτε.

Δωρεάν μεταφορά: Οι αποσκευές σας θα μεταφερθούν από το έμπειρο προσωπικό μας στο Minibus, στο οποίο θα επιβιβαστείτε άμεσα και σε δύο λεπτά θα είστε έξω από την πύλη αναχώρησής σας!

Άφιξη: Μόλις προσγειωθείτε στο Ελ. Βενιζέλος και παραλάβετε τις αποσκευές σας, μας τηλεφωνείτε και θα σας παραλάβουμε αμέσως, χωρίς καθυστερήσεις, έξω από το terminal. Σε δύο λεπτά θα βρίσκεστε στο skypark για την παραλαβή του αυτοκινήτου σας.

Όσο λείπετε: Το αυτοκίνητό σας θα βρίσκεται σταθμευμένο στον φυλασσόμενο χώρο του skypark ο οποίος παρακολουθείται και βιντεοσκοπείται 24 ώρες το 24ωρο.
Επωφεληθείτε το χρόνο αυτό, για ένα απλό πλύσιμο έως ένα βιολογικο καθαρισμό του αυτοκινήτου σας.

Special υπηρεσίες με φιλικές τιμές, χωρίς καθυστερήσεις

Baggage service, 24 ώρες τη μέρα, 365 μέρες το χρόνο, περιφραγμένο, φυλασσόμενο, παρακολουθείται και βιντεοσκοπείται από κάμερες ασφαλείας, Care care services.

Προσωπικό του skypark, θα σας περιμένει στην είσοδο από όπου θα πετάξετε για να παραλάβει το αυτοκίνητό σας.

Zoo park

Αναλαμβάνεται η φύλαξη του αγαπημένου σας κατοικίδιου σε συνεργασία με γειτονική αναγνωρισμένη πανσιόν. Η παράδοση και παραλαβή του αγαπημένου σας φίλου, θα γίνεται στο χώρο του skypark .

Με φιλικές τιμές, εξυπηρέτηση και ολοκληρωμένες υπηρεσίες, κερδίζει καθημερινά νέους πιστούς και κυρίως ευχαριστημένους πελάτες.

Κάντε κράτηση Δείτε λεπτομέρειες
It's only fair to share...Share on FacebookTweet about this on TwitterPin on PinterestShare on Google+

No Comments

Leave a Reply